Workshops Hanne Coeckelberghs


Vol verheuging kunnen wij aankondigen dat Hanne Coeckelberghs in het weekend van 29 – 31 januari workshops komt verzorgen bij Aerial Academics:

Hanne Coeckelberghs (#hanne_coeck)

Hanne Coeckelberghs beoefent al sinds haar 10e aerial silk en was, zoals velen van ons, direct verliefd. De academische wereld kon haar niet voor zich winnen en in 2015 is ze daarom begonnen aan de Fontys Academy for Circus and Performance Art. Hier werkte zij hard om haar dromen waar te maken. Inmiddels is ze afgestudeerd en heeft Hanne haar een unieke dynamische stijl ontwikkeld. Eén blik op haar instagram account en je bent overtuigd dat je iets van haar wilt leren. Daarom zijn wij blij dat wij Hanne mogen hosten voor een workshop weekend.

Wij stellen negen uur lang onze zaal ter beschikking zodat Hanne workshops in Enschede kan verzorgen. Speciaal voor ons hanteert ze weer een heel aantrekkelijk tarief, dus grijp je kans en meld je aan!


Masterclass weekend aerial silk

Dynamic moves and transitions


Tijdens dit masterclass weekend duik je met circus artieste en trainer Hanne Coeckelberghs in de wereld van de dynamische moves en transities. Denk aan roll-ups, wheel downs (soleil/zonnetje), bouncy moves en zoveel meer. Tijdens de masterclasses wordt gebruik gemaakt van straps en silks om de bewegingen op te breken en uit te leggen. Ervaring met dynamische moves is niet noodzakelijk, maar een basisniveau qua kracht en kennis wordt verondersteld (zie de voorwaarden).
Hanne duikt graag met je de diepte in, vandaar dat deze masterclass drie dagen (9 uur) beslaat, is het niet mogelijk om alle dagen bij te wonen, dan kan je ook 1 of twee dagen boeken.

Data en tijden:
1)  vrijdag 29 januari, 18:45-21:45 uur.
2)  zaterdag 30 januari, 14:00-17:00 uur.
3)  zondag 31 januari, 10:30-13:30 uur.

Vereisten voor deelname:
Ervaring in aerial silk is vereist, meer specifiek verwachten wij dat jij:
– je bent bekend met de wikkels en uitvoer van wheel down (zonnetje/soleil).
– je bent in staat om meermaals een invert gecontroleerd in de lucht uit te voeren.

Kosten:
€130,- (alle dagen)
2 dagen €100,-    1 dag €60,-

Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan dit weekend? Geef dit dan nu aan door onderstaand formulier in te vullen.


  Selecteer workshop(s) (verplicht)

  Specificeer de workshop(s)
  vrijdagavond 29 januari 18:45-21:45 uurzaterdagmiddag 30 januari 14:00-17:00 uurzondagochtend 31 januari 10:30-13:30 uur

  Aerial Silk niveau (verplicht)
  BeginnerIntermediateAdvanced

  Picture by Lex Hulscher.