Leden van Aerial Academics kunnen deelnemen aan extra trainingen. De specifieke data kunnen gevonden worden in ons online reserveringsysteem. Deze extra trainingen zijn open trainingen (geen lessen), en daarom zijn er een aantal extra regels/voorwaarden van toepassing.

Regels/voorwaarden voor extra training


Deelnemers extra trainingen
Alleen leden van Aerial Academics mogen deelnemen aan deze training.
Om te zorgen dat iedereen veilig en zelfstandig kan trainen stellen wij de voorwaarde dat je minimaal 8 lessen bij ons gevolgd hebt voordat je deel kan nemen aan een open training. Twijfel je, vraag ons.

Inschrijven/afmelden extra trainingen
Inschrijven en afmelden gaat in de regel via onze nieuwe app.

Inschrijven: via reserveringssysteem van 2 maanden tot 6 uur voor aanvang.
Er is beperkt plek. Als er geen plek meer is in een training kan je je op de wachtlijst laten plaatsen, je krijgt dan automatisch bericht als iemand zich afmeldt en jij kan deelnemen (kan je niet deelnemen vergeet jezelf dan niet van de wachtlijst te halen/af te melden!).

Uitschrijven: via reserveringssysteem tot 12 uur voor aanvang.
Gun anderen gelegenheid om deel te nemen, meld je tijdig af als je niet kan komen.

Veiligheid
Extra trainingen zijn bedoeld om jullie te helpen om kracht op te bouwen en aangeleerde technieken te oefenen. Het zijn dus geen lessen, en er wordt daarom geen nieuw materiaal aangeleerd (wil je wel extra lessen, kijk dan naar de mogelijkheid voor privéles).
Om iedereen gezond en veilig te houden zijn er, naast onze reguliere huisregels, de volgende regels van kracht:

 • Je doet geen dingen die je niet bij Aerial Academics geleerd hebt (uitzondering zijn mogelijk in overleg met de aanwezige instructrice)
 • Je leert anderen niets ‘nieuws’. Natuurlijk is het prima als je anderen helpt om geleerd materiaal op te frissen en fine te tunen (meestal zijn dit leden uit jouw lesuur).
 • Let een beetje op elkaar. Wij zien niet alles. Vooral als je al een lid met meer ervaring bent waarderen we het als je een beetje op elkaar let. Als je denkt dat iemand een fout maakt, is het altijd beter om die persoon te informeren (en het misschien mis te hebben) dan te zwijgen (met alle gevolgen van dien).
 • WARM OP. Ja…. je kan te laat zijn, en ja, ook dan mag je nog meetrainen. Maar dan wel na een warming up! Een warming up helpt serieuze blessures voorkomen (en blessures zijn naar). Wij zorgen dat er een korte warming up voor je beschikbaar is en verwachten dat je deze volgt voordat je begint met silk.

Betaling en prijs


Om jouw plek te reserveren heb je online krediet (‘punten’) nodig.
Een open training van 90 minuten kost 1 punt.

Betaling:
Bij inschrijving worden de verschuldigde punten direct afgeboekt, maar geen zorgen als je je tijdig (>12 uur vooraf) afmeldt ontvang je deze automatisch direct retour.

Punten kopen:
Punten kan je kopen in de studio (voor of na je reguliere les, betaal gepast contant). Vergeten punten te kopen? Bericht ons dan via de app en maak het bedrag over naar onze rekening o.v.v. krediet. De punten worden bijgeschreven zodra de betaling ontvangen en verwerkt is. Dit wordt vooralsnog handmatig gedaan en kan daarom even duren. Jouw actuele ‘saldo’ (punten stand) kan je op jouw persoonlijke pagina in het reserveringssysteem vinden.

Punten koop je los of in een ‘batch’. In de regel is een batch voordeliger dan losse punten. Er zijn twee opties beschikbaar:

 • €12,50 =  1 punt, geldigheid 3 maanden na aankoopdatum
 • €75,00 = 10 punten, geldigheid 6 maanden na aankoopdatum

Indien aangegeven kunnen de punten ook gebruikt worden als betaalmiddel bij extra activiteiten van Aerial Academics. In dat geval staat bij de training/activiteit vermeld hoeveel punten het kost.

Algemene voorwaarden online krediet


 • In het geval dat Aerial Academics onvoldoende gelegenheid geeft om punten in te leveren binnen de gestelde termijn kan Aerial Academics de geldigheid verlengen.
 • Verlenging is niet van toepassing als het lid door omstandigheden buiten Aerial Academics’ controle onvoldoende gelegenheid heeft om deel te nemen aan de trainingen.
 • Tarief per training staat vast, ongeacht moment van arriveren/vertrekken.
 • De punten kunnen niet gebruikt worden om het abonnement te betalen.
 • Punten vervallen als het abonnement wordt beëindigd.
 • Er is geen restitutie mogelijk.
 • Tenzij anders vermeld zijn de volgende tarieven van toepassing:

Open training 90 minuten = 1 punt