Lidmaatschap


Wij geven wekelijks lessen aerial silk. Tijdens de lessen train je in groepsverband op een vaste dag en tijd. Hier dagen wij je uit om je grenzen te verleggen en leniger en sterker te worden. Dit alles stemmen we af op het niveau van de deelnemers, wij hanteren daarom een indeling op niveau in onze lessen. Om de veiligheid en kwaliteit van de lessen te borgen is het aantal deelnemers per les beperkt en is er altijd voldoende instructie aanwezig. Je betaalt de lidmaatschapskosten per maand. Als je je (op)nieuw als lid inschrijft, dan betaal je hier bovenop de eerste maand ook inschrijfkosten.

Als je lid train je één keer per week op een vaste dag en op een vast tijdstip. Om je in de juiste groep te kunnen plaatsen verzoeken we je om eerst een proefles te doen. Om de kwaliteit en veiligheid te borgen worden proeflessen buiten de reguliere lessen om gepland.

Proefles. €10,- (eenmalig mogelijk op een vooraf afgestemd moment, als je binnen vier weken na de les lid besluit te worden ontvang je de proefleskosten retour in de vorm van korting op je inschrijfgeld)

Lidmaatschapskosten. €40,- per maand
Inschrijfkosten. €25,-
Minimale leeftijd. 16 jaar
Opzegtermijn. Stopzetten van het lidmaatschap kan per eerste van de volgende maand. Wij hanteren geen opzegtermijn.
Feestdagen en vakanties. Op feestdagen vervallen de lessen. Daarnaast geven wij vier weken per jaar geen les. In de zomermaanden (juli-augustus) werken we drie weken met een aangepast rooster.

Klik hier om het huidige rooster van Aerial Academics te bekijken.
Klik hier om je aan te melden voor een proefles.

Privéles & small-group training


Heb jij al silk ervaring, maar heb jij specifieke doelen waar jij alleen of samen met enkele mede-silkers aan wilt werken? Bijvoorbeeld een routine op muziek, specifieke techniek of een bepaalde drop. Mail ons je idee en wij zullen kijken of wij je hierbij kunnen helpen.

Privéles 1 – 3 personen
Duur: 60 minuten
Kosten: De prijs varieert van €55,- tot €20,- per persoon.
De prijs is hierbij afhankelijk van het aantal deelnemers (1-3) en de content die gevraagd wordt (specialistisch/advanced tot algemeen/beginner). Maatwerk, zoals pakketten van meerdere privelessen en lessen van langere duur, is in overleg mogelijk.

Klik hier om een privéles of small-group training te plannen.

Workshops


Workshop aerial (silk, hoop of rope)

Gezellig een dagje circus met familie, vrienden of collega’s voor een vrijgezellenfeestje, familiedag of personeelsuitje? Bij ons kan je terecht. Sportief, leuk en natuurlijk super uitdagend. Voor elk niveau hebben wij een leuke invulling. Eventueel geven wij daarbij een leuke demo van deze prachtige sport.

  • Welkomstdrankje (non-alcoholisch)
  • Warming-up
  • Aerial (kies uit de volgende desciplines: aerial silk , aerial hoop of aerial rope)
  • Drankje met wat lekkers en eventueel een demo
  • Cooling down

Workshop 4 – 12 personen (afhankelijk van de gekozen discipline)
Duur: 90 minuten
Kosten: €30,- per persoon
Betaling: Uiterlijk een week voor aanvang overmaken. Contante betaling alleen in overleg mogelijk.

Workshop Flexibility

De Aerial Academics zijn beide gecertificeerd in het veilig begeleiden van ontwikkeling van flexibiliteit. Daarnaast is Judith NGS en VOS gediplomeerd sportmasseuse (Sportverzorging en Sportmassage) en heeft een brede kennis van anatomie. Tijdens een workshop flexibility zal je de fundamentele en effectieve technieken leren voor het verkrijgen van bijvoorbeeld front splits (spagaat) en straddle-splits. Daarnaast geven we je het theoretisch inzicht in de anatomie en de functionaliteit van je spieren en gewrichten.

  • Warming up
  • Flexibility
  • Cooling down

Workshop 4 – 12 personen
Duur: 90 minuten
Kosten: prijs in overleg, afhankelijk van locatie en aantal deelnemers
Betaling: Uiterlijk een week voor aanvang overmaken. Contante betaling alleen in overleg mogelijk.

Klik hier om interesse in een workshop te melden.

Algemene Voorwaarden en Huisregels


Alle leden en deelnemers aan activiteiten van Aerial Academics worden geacht op de hoogte te zijn van de Algemene Voorwaarden en Huisregels.

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden en Huisregels.